Stanford Hospital, South Bay Cancer Center

Designed the $23 million tenant improvements to complete 74,800 square feet of a cancer treatment center (including existence of partially completed Linac Vaults). The four-story building is a steel framed structure with concrete slab on metal deck and precast and metal curtain wall exterior. The new outpatient facility supports the latest advances in cancer treatments, including access to clinical trials and Stanford’s National Cancer Institute-designated cancer center.

Features:

  • $23 million tenant improvements
  • 74,800 square foot cancer treatment center

Benefits:

  • The new outpatient facility supports the latest advances in cancer treatments
  • Access to clinical trials and Stanford’s National Cancer Institute-designated cancer center

Project Stats

Client Ratcliff Architects, Stanford Health Care,
Square Footage 74,800
Construction Cost $23 million
Completion Date June 2015
Back To All Projects