Stanford Health Care, Hoover Neuroscience Health Center
Stanford, CA
 
We just couldn't wait to tell you about this project! But we must wait on photos.
OVERVIEW

A new 92,000 square foot neuroscience treatment facility is rising at Stanford Health Care and Stanford Medicine.  The facility is a one-stop destination for neuroscience patients.  Because of the nature of the multidisciplinary coordinated visits, the facility underwent an extensive planning and early design process.  This included the feedback from a neuroscience patient advisory board.  The facility not only includes patient treatment spaces such as surgery and laboratory work, but the fourth floor is dedicated to advancing the neuropsychology research and clinical trail studies.

Client TEF Design Square Footage 92,000 Construction Cost $80,000,000 Completion Date 2016 Project Manager Holly Razzano Project Office Oakland